Diskusní téma: RECENZE KUPUJÍCÍCH

Titulek: Hugošek Vložil: Ida, Alan, Martínek, Matýsek a Adámek Datum: 28.04.2018

I my všichni u nás doma rádi přispějeme recenzí a moc rádi poděkujeme Barborce za to nejužasnější stvoření, které si teď spokojeně leží v pelíšku a chrápe jako správný chlap.
Díky tobě, Barunko, nám Hugošek dělá každý den tím nejlepším.

Plemeno velkého švýcara si vybral a zamiloval náš syn Martin. Vše si pečlivě nastudoval a pak jen chodil a prosil a udolával. Jak jsme šťastní, že se mu to povedlo!
Barunko, ještě jednou děkujeme za všechny tvé rady, pomoc, milé návštěvy, srazy. Vím, že se na tebe můžeme s čímkoliv obrátit a že nám ráda pomůžeš. Děkujeme za nás všechny, i za Huga

Titulek: Recenze - Elmont z Podlesí Kosíře Vložil: Jaroslava Dragounová Datum: 10.04.2018

Náš příběh začal v zimě 2018, kdy jsme se rozhodli pořídit našemu 13ti letému labradorovi kamaráda, neboť mu jeho celoživotní parťák na podzim odešel. Dlouho jsme přemýšleli jako plemeno vybrat, až padla volba na BSP. Jelikož jsem nikoho s tímto plemenem neznala, začala jsem hledat na stránkách klubu KSSP. Zde jsem narazila na chovatelskou stanici paní Barbory a musím upřímně napsat, že když jsem se podívala na její webové stránky, věděla jsem, že je to "to" pravé, odkud bych ráda štěňátko. Jediné co mě trochu odrazovalo, byla delší vzdálenost - 350Km, ale musím říci, že po prvotním rozhovoru bylo rozhodnuto. Má intuice byla správná, tohle bylo to pravé, správné místo. Komunikace s paní Barborou byla perfektní, ihned a v klidu odpovídala na mé otázky, počkala i týden, než jsme se mohli na štěnátka přijet podívat a vybrat si. Návštěva miminek a jejich ostatních psích kamarádů byla naprosto úžasná, to se nedá popsat, to se musí zažít :-) Několik hodin nás nechala vybírat, nespěchala, prostě nádhera. Pravidelně posílala fotky a videa, což jsem velice ocenila, neboť vzhledem ke vzdálenosti, jsme se jeli na šťěňátko podívat pouze jednou. Našeho kluka Elmonta neboli Montíka máme teď doma právě tři dny a musím napsat, že pejsek je úžasně socializovaný, byl skvěle připravený na odchod do nového domova a vše proběhlo v naprostém klidu a pořádku, včetně seznámení s naším labradorem. Ten naprosto ožil, myslím, že převzal roli "mámy" a od Montíka se nehne ani na krok. Toto vše je zásluha paní Barbory a její rodiny, kteří se opravdu s láskou a péčí věnují svým pejskům a jejich láska je zde vidět na každém kroku. Sami už teď můžeme říci, jak skvělého parťáka od nich máme. Chovatelskou stanici paní Barbory můžu vřele doporučit, pokud bychom v budoucnu chtěli dalšího berňáčka, určitě se obrátíme opět na paní Barboru. Kéž by se všichni pejsci měli jako u paní Barbory. Ještě jednou moc moc děkujeme.
Zdravíme z Lovosic

Titulek: Dottynka Vložil: Eva Kobzová Datum: 12.11.2017

Naše setkání s paní Barborou a její báječnou rodinou, nejen lidskou, ale i psí proběhlo v červenci v roce 2017, měli jsme totiž doma již jednu roční fenku Velkého švýcarského salašnického psa, naši milovanou Bibinku a viděli jsme, že přes veškerou péči jí prostě chybí další pes na hraní a tak jsme se stále rozhodovali, že jí pořídíme kamarádku. Já jsem se stále bála, že dva takto velké pejsany nebudu sama zvládat, když manžel odjíždí na montáže, tak jsem váhala a jen se neustále koukala na štěňátka, která se v jednotlivých CHS na jaře narodila, včetně stránek paní Barbory. Její štěňátka a celkově její prezentace a přístup ke psům mi byl velice sympatický, cítila jsem, že je to velice empatický a hodný člověk, který psa bere jako člena rodiny a opravdu ho miluje. Takže když jsem 7.7. 2017 viděla, že Dotty je poslední volná fenečka, která hledá domov, ukázala jsem ji manželovi a ten mi řekl, tak volej a pojedeme se na ní hned podívat. Paní Barbora byla velice ochotná, příjemná a my sedli do auta, že se jedeme na Dottynku jen podívat a uvidíme......no dopadlo to tak, že jsme u Dubinských strávili asi 4 hodiny a odjížděli jsme s Dottynkou skoro za tmy domů. Bibinka ji uvítala s radostí a z holek byly již druhý den kamarádky jak mají být. Dottynka vše vyřešila za nás, zůstala už druhou noc spát schoulená u Bibinky na gauči a já vím, že veškeré moje obavy byly naprosto zbytečné. Paní Barbora je skvělá chovatelka a dovolím si tvrdit, že mám bezva kamarádku, která je neskutečně obětavá, vždy mi poradí a má opravdový zájem o každé své odchované štěně, což obdivuji, protože u Dubinských je možno vidět klidně i více než 10 psů a všichni jsou milovaní, opečovávaní s láskou a je to na nich vidět. Dottynka je moje malinká závislačka - já jsem totiž rozmazlovací panička, ale je naštěstí velice šikovná a inteligentní, takže z ní vyrůstá správná Švýcarka. Barunko a Tome, moc Vám děkujeme a přejeme všem lidem, co se rozhodnou pořídit si štěňátko, aby vybírali pečlivě a doporučujeme obrátit se na Vás, jste báječní.

Titulek: poděkování Vložil: tomáš klimecký Datum: 08.11.2016

Jak začít…..:)
Toto poděkování píši v den kdy Bertička z Podlesí Kosíře složila zkoušku dospělosti.
Ale pojďme se podívat jak ten psí příběh jak vlastně začal ….Bylo to někdy na jaře roku 2015
kdy jsme se rozhodly pořídit si nového pejska.Listovaly jsme atlasem psů a radily se známými jaké zvolit plemeno.
Naše představa byla hodné a klidné plemeno,který by svou povahou zapadlo do naší rodiny.
Bernský salašnický pes to byla ta správná volba !!
A tak přišel na řadu internet a dlouhé hodiny hledání,nakonec padla volba na chovatelskou stanici „z Podlesí Kosíře“
Přístup paní chovatelky , neustála ochota odpovídat na naše všetečné dotazy , zájem a hlavně prostředí kde štěnátka jsou vychovávána s neskutečnou láskou byli tou správnou indicií ,že štěňátko si odvezeme právě ze Služína 
A tak jsme netrpělivě očekávaly velikonoce a porod.
Od prvního setkaní s Bertičkou bylo jasné , že ta bude naše  přišla k nám lehla si nové paničce do klína a byla to láska na první pohled.
V červnu jsme si odvezly domů a je to rodinný mazlík...na kterého nedáme dopustit.Tímto by příběh mohl skončit….

V červenci letošního roku jsme měli jedinečnou možnost, vidět pobíhat „pod Kosířem“ 21 nádherných štěňátek
S jakou péči a láskou je připravila na další život nezbývá než smeknout.
A tak se stalo, že jednoho zářijového dne dostala Bertička kamarádku a naše psí parta se rozrostla o Kamilku , prvorozenou fenku Velkého švýcarského psa.


Za naši rodinu mohu chovatelskou stanici „pod Kosířem“ jen doporučit jsou prostě NEJ
Je vidět, že zde je na prvním místě „nejlepší přítel člověka“

„Barunko moc, moc,moc, děkujeme“ za Bertičku a Kamilku

Jsme strašně rádi , že Bertičku a Kamilku máme a holky ti posílají pusinku

Titulek: recenze Vložil: Jaroslav Pavlů Datum: 02.10.2016

O štěňátku jsme přemýšleli už dlouho , a tak trochu náhoda nás navedla na paní Báru Dubinskou . Když jsme viděli poprvé fotky štěňátek , byla to láska na první pohled. Volba byla jasná a Bartík byl náš.
Takové štěňátko,to je jako málé dítě a tak jsme měli spoustu otázek,na které nám paní Bára Dubinská vždy ochotně odpověděla a vše vysvětlila, třeba i několikrát. :-)
A tak je to dodnes, kdykoliv něco potřebujem, víme, že se na ni můžeme obrátit.
Je to prstě chovatelka jak má být!!!!!!! Jsme strašně rádi , že Bartíka máme.
"BARU DÍKY "
Jaroslav Pavlů

Titulek: poděkování Vložil: Kateřina Terčová Datum: 26.09.2016

Chovnou stanici paní Barbory jsem zvolila shodou náhod, hledali jsme volná štěňátka a tak jsem okolí Zlína stále mapovala. Přesvědčila mě hned v prvním emailu tím, že mi napsala, ať přijedeme osobně, na pejsky se podíváme...a uvidíme :-). Návštěva v chovné stanici a vlastně přímo doma u Dubinských pro nás byla krásným zážitkem. Na první pohled poznáte, že tady jsou pejsci opravdu milovaní, žijí s rodinou a podle toho se také všichni, respektive všechny, mladé dámy a matky, chovaly. Štěňátko jsme si vybrali, měsíc jsme počkali a už máme kluka doma :-). Paní Barbora poskytla všechny cenné rady a doporučení a můžeme se na ni kdykoliv obrátit s dotazem nebo prosbou o radu. Stejně jako všichni ostatní ze srdce doporučujeme, pokud švýcaráčka nebo berňáčka, tak tato chovná stanice je opravdu TOP!

Kateřina Terčová, Zlín

Titulek: recenze Vložil: Krausovi Datum: 20.09.2016

Od paní Dubinské mi děti a manžel přivezli nádherné štěňátko,bylo krásné,ale já jsem ze začátku trochu protestovala.Měli jsme doma totiž 10,5 letého také Berňáka a Almond /nové štěňátko/ mu dávalo pěkně do kožichu. S paní Dubinskou jsem vše konzultovala a radila se. Do půl roku nám starší odešel, a já jsem šťasná, že Montíka /Almonda/, jak mu teď říkáme máme.Nehne se od nás,kouká nám stále do očí,chce se mazlit a nechápe, že už má 60kg.Však jsme se na svodu potkali a pani Dubinská viděla jaký je to úžasný rošťák.Od začátku byla velmi milá a ochotná se všemi zkušenostmi se ráda podělila a své pejsky opravdu miluje, jak své děti a chce aby se dostali do dobrých rukou. Za všechno ji moc děkujeme,hlavně za Montíka,který nám každý den úžasně zpestří.

Krausovi

Titulek: Recenze Vložil: Červenka Václav Datum: 16.09.2016

Na paní Dubinskou jsme narazili náhodně při výběru našeho psího miláčka. Od prvního jednání, až po konečné odvezení naší fenečky bylo vše na výbornou. Rady, tipy, manuál na cestu a první měsíce byl milým překvapením. Vše proběhlo jak bylo domluveno a vždy budu tohoto chovatele doporučovat! Velmi děkujeme. Červenkovi

Titulek: Recenze Vložil: David Knések Datum: 14.09.2016

Jsem pejskař začátečník a na ChS Podlesí Kosíře a pí.Dubinskou jsem narazil úplně náhodou na netu. Od prvního tf. kontaktu velice příjemné férové jednání. Při fyzické návštěvě (prošel jsem lustrací všech jejich miláčků) je na první pohled zřejmé, kdo v domě bydlí a komu je podřízen celý rodinný koloběh :-) Jsou to samozřejmě pejsci! Krásní, spokojení, dobře živení a hlavně milovaní.
Jako začátečník jsem měl hodně "záludných otázek" na které mi pí. Dubinská trpělivě odpovídala a odpovídala.
Odvezli jsem si fenečku Cleu (VŠSP) máme ji doma 14dní a nedáme na ni dopustit.
Všem dobrým lidek, kteří chtějí domů přerostlého mazlíka vřele doporučuji chov paní Dubinské

Titulek: Recenze Vložil: Mazochovi z Vřesiny Datum: 11.09.2016

Před více jak rokem jsme se museli rozloučit s naší první fenkou bernského salašnického psa.Byl to úžasný pes a pro nás to byla velká ztráta, aproto jsme si chtěli dát nějakou dobu pauzu na vstřebání smutku. Nicméně starší dcera denodenně brouzdala na internetu a hledala novou psí kamarádku, až "narazila" na stránky Báry Dubinské. Na základě rodinné rady jsme se spojili s paní Bárou a domluvili návštěvu štěňátek.Tentokráte jsme se rozhodli pro velkého švýcarského salašnického psa. Když jsme přijeli do Kosíř, přivítala nás velmi milá rodina a spousta pejsků, v jejichž očích bylo znát, že v této rodině jsou velmi šťastní a že jsou vychovávání s láskou. Dcera již měla vybranou fenku dle fotek, po první návštěvě bylo rozhodnuto a brzy nato jsme si domů přivezli naši Buffču. Paní Bára nám při první i další návštěvě odpověděla na naše četné dotazy a velmi si vážím toho, že se stále zajímá o "svá štěňátka" a kdykoliv to potřebujeme, ochotně poradí a pomůže. Proto pokud se rozhodnete pro koupi psího kamaráda nebo kamarádky, doporučujeme chovatelskou stanici Z Podlesí Kosíře.
Mazochovi z Vřesiny

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek